Gastdocent & lessen

Naast het geven van 1 op 1 coaching verzorg ik ook gastlessen. Heeft u een opleidingsinstituut in de beauty of lifestyle sector en zoekt u een geschikte gastles over ondernemen in deze sector? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

 

Alle gastlessen worden op maat gemaakt voor uw opleidingsinstituut en uw leerlingen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat het perfect aansluit op uw eigen lessen. 

 

Hoe stel ik de les of lessen samen?:

Doormidden van een intake gesprek bespreken wij de wensen voor de les(sen). We bespreken dan of het een korte les over een specifiek onderwerp gaat zijn bijv. Hoe je je kostprijs en verkoopprijs moet berekenen. Of dat het een dag of aantal dagen les wordt waarin we bijvoorbeeld alle beginselen voor het starten van een eigen salon of parktijk bespreken. 

 

Hoe zullen de lessen er uit zien?:

De lessen zullen bij voorkeur in kleine groepen gegeven worden zodat er ook ruimte is voor vragen van de leerlingen. De lessen zullen bestaan uit een presentatie en alle leerlingen zullen een werkboek krijgen om de opdrachten in te maken. De inhoud van de lessen is afhankelijk van wat de wensen zijn voor de lessen. 

 

Wat zijn de kosten?:

Het intake gesprek is geheel vrijblijvend en gratis. Zo kunnen we samen kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Voor het inhuren van mij als gastdocent zijn de kosten variabel dit heeft te maken met wat de wens is of het gaat om een eenmalige les of om meerdere lessen. De inhoud en duur van de les of lessen. En het aantal leerlingen per les. Na een intakegesprek maak ik dan ook bij interesse een offerte. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Bij akkoord van de offerte zullen we een datum of data’s plannen voor de les. Zodra ik de les dan in elkaar ga zetten ( aantal weken voor data) ontvangt u de eerste factuur met de aanbetaling voor het maken van de lessen. Na afloop ontvangt u dan de 2e factuur voor de les zelf. Tenzij we dit anders zijn overeengekomen. 

 

Wilt u uw leerlingen net dat beetje meer geven?

Vraag dan snel hier onder een intake gesprek aan! Of bel of whatsapp 06-15591439

Aanvraag intake gastdocent

Bedankt voor de inzending!