Over Amber

Hallo, mijn naam is Amber Hendriks. Ik heb er mijn missie van gemaakt om jouw business in de beauty of lifestyle sector te laten groeien. Het is zaak dat iedereen weet hoe goed jij bent in je vak en waarom ze van jouw diensten gebruik moeten maken of jouw producten moeten kopen!

Ik ben altijd al enorm geïnteresseerd geweest in het ondernemerschap. Van kleins af aan was ik hier al spelenderwijs mee bezig. Uiteindelijk heb ik mijn grote passies ontdekt, namelijk het kappersvak en nagelstyling! 

" Mijn grote droom was een succesvolle salon runnen."

Mijn grote droom was om een succesvolle salon te runnen. Daar ben ik dan ook op mijn 17e mee begonnen. Met vallen en opstaan had ik uiteindelijk een mooie salon staan en ging het onwijs goed. Zo goed dat ik op mijn 22e samen met mijn vriend een huis heb kunnen kopen. 

Ontwerp zonder titel-15.png

Helaas werd mijn grootste nachtmerrie werkelijkheid. Er werd reuma bij mijn geconstateerd en ik zal op de langer termijn niet meer fysiek in staat zijn om dagenlang nagels te doen, te knippen, kleuren of föhnen. Mijn salon had dus weinig toekomst meer.

" Helaas werd mijn grootste nachtmerrie werkelijkheid "

Ik besloot niet bij de pakken neer te gaan zitten en ben vrij snel na dit slechte nieuws opleidingen gaan volgen. Ik wilde naast de kennis die ik zelf had opgedaan door het ondernemen nog meer ins en outs weten van het ondernemerschap in het MKB en ik wilde leren hoe ik andere salons kon adviseren en ondersteunen in het ondernemen. Mijn nieuwe missie werd duidelijk: ik ga andere ondernemers in de beauty en lifestyle sector helpen met ondernemen! 

Ontwerp zonder titel-11.png

Ik geef jou eerlijk advies met de vele kennis die ik heb opgedaan van marketing tot verkoop en van klantenbinding tot administratie. Als businesscoach ben ik merkonafhankelijk en geef ik advies met voorbeelden uit de praktijk. Ik ben door mijn eigen salon bekend met alle 
ins en outs van het vak. Samen met jou gaan we werken aan jouw doelen en motiveer ik je om het beste uit je bedrijf te halen.

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Gray LinkedIn Icon